Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresinde Dijital Dönüşümü konuştuk

15 Ekim Saat: 14:00'te 18. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresinde Sayın Prof Dr. Gülçin Büyüközkan 'ın moderatörlüğünde “Dijital Dönüşüm Süreci ve Uygulamaları”nı konuştuk.

18. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi ile 9. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi birlikte; 15-16 Ekim 2020 tarihlerinde; İstanbul Esenyurt Üniversitesi İdari ve Yönetim Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde, Lojistik Derneği (LODER) ve Poznan University of Economics and Business’in katılımlarıyla "online" gerçekleşti. 


Bu kongre kapsamında önemi İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümünün 90’lı yıllardaki efsane Hoca’larından, COBOL dersiyle hepimizin hayatında önemli izler bırakmış Sayın Prof Dr. Mehmet Tanyas ile bir kongrede aynı karede yer almak benim için büyük bir onur oldu. Endüstri Mühendisliği Projesi, Bitirme Tezi ve Yüksek Lisansımda danışmanım olan Prof Dr. Mehmet Tanyas ‘a bu vesile ile tüm eğitim hayatımdaki destek ve yönlendirmeleri için teşekkür ederim.



18. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresinde emeği geçen herkese de teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunarım. #LojistikKongresi2020 #Loder #dijitaldönüşüm #dijitalleşme

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dış Kaynak Kullanımının Riskleri (Outsourcing'in Riskleri)

Dış Kaynak Kullanımının Dezavantajları (Outsourcing'in Dezavantajları)

Dış Kaynak Kullanımının Tanımı (Outsourcing Nedir?)